2013. április 4., csütörtök

Áprilisi varázstábla


A Jövő Legendáriuma 2013 ÁPRILIS

A Varázstáblában a hónap minden napját rezgéseire bontva láthatod  :)   A megjegyzések a sorsszámra vonatkoznak, arra, hogy milyen sors vár arra a dologra, amit az adott napon elindítottál. 
A kulcsszavak közül, bármelyiket behelyettesítheted a számokhoz, nem csak azt az egyet amit én beírtam  :)

A :)  jelzi külön a teremtő napokat, amikor lehetőséged van a mesterszámok rezgéseit felhasználni a saját terveid elindításához, megvalósításához. 
A kulcsszavakat itt is megtalálod :

8 Teremtőnap vár ránk, amelyből a 10.-e dupla erejű az Újhold rezgéseitől :) Ez a hónap is  nagyon sok pozitív lehetőséget rejt magában, ha rájuk hangolódva, erejüket kihasználva teremtünk :)

Áprilisban a férfias energiák előtérbe kerülnek, kihasználásuk fontos a nők számára is- hiszen a jang és jin együttes erejét, harmóniáját tapasztalhatjuk meg most. A legfontosabb energiák: férfiasság, apaság, szexuális energia, a gyengék védelmezése és segítése, a szívből szeretett munka megtalálása és végzése, a tervezés, kitartás, az anyagi sikerek elérése… és ide tartozik az otthon védelme, szépítése, építése és a sziklák megrendíthetetlen határozottsága is a célok elérése érdekében.

Készíts terveket lépésről lépésre, azokban a dolgokban amit meg szeretnél változtatni! Engedd el a félelmeidet, erősítsd meg a szenvedélyt az életedben – hiszen ha ég a lelkedben a szenvedélyesség tüze, az kipusztítja az álló víz semmittevését és az újítástól, cselekvéstől való félelmeidet- így a feladataidat könnyedén, előretekintve, fokról-fokra tudod teljesíteni  Siker, anyagi javak, hírnév, követi a bátor, kitartó, megtervezett cselekvéseidet!

Irányítsd a szelet! 

Szerző: Manita - nevedbenasorsod.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok