2013. július 11., csütörtök

JÚLIUS a Kecske hava

Stabil nyugalom. Az eddigi fejlemények szilárd struktúrába rendezése. Bizonyosság. Bizalom önmagunkban, az értékítéletünkben, a véleményünk helyességében, az érzéseink helyén valóságában, elfogadhatóságában és bizalom a létezésében, a magasabb rendűben, és a boldogság lehetőségében. Elfogadása önmagunknak, és a társaknak.

A július hava elhozza azt az életérzést, hogy "ilynek vagyunk, a magunk teljességében erősek és gyengék, ám tudjuk, ha a boldogságot, a szeretetet, és az életet választjuk, akkor a boldogság, a szeretet, és az élet is választ minket"

És ez andalítóan megnyugtató. Hátra lehet dőlni ebben a bizonyosságban. Ha valamit eddig nem sikerült elfogadnunk, akkor most itt a remek alkalom rá. Elcsitulnak a korábbi lelki viharok, békésebbek, és szeretőbbek - szerethetőbbek vagyunk.

Könnyebb most a társakkal való kapcsolódás, elől jár az emberség. Kicsit ugyan lassú ez a hónap, és nem a nagy tervek megvalósulásának ideje, ám a folyamatos haladás a fejlődésben, szükségessé teszi az időnkénti lassulást, sőt, esetenkénti fékezést a megszilárdulás érdekében.

Petercsák Éva terapeuta
www.facebook.com/evapetercsak

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok