2013. szeptember 3., kedd

Fehér Rezonáns Szél


09.02. KIN 202, Fehér Rezonáns Szél, a Sárga harcos Hullámvarázs 7. napja 
A Sárga Mag évének, második Holdhónapjának, a Kihívás Lunáris Skorpió Havának 11. napja

Fehér Szél: Én vagyok a szellem egyesült jelenléte.

02 Fehér Szél IK [iik]
A szellem ereje Inspiráció – kommunikálni
Levegő Észak

Árnyékoldal: Az elválás témái, kételkedés az istenivel való kapcsolatban, eltúlzott szigor, kételkedés a forrással való egységben, gátolt kommunikációs képességek, tagadás és elkülönültség érzete, a bukást borzalmas és negatív tapasztalatként értékeljük
Fényoldal: Ősapa / a férfi teremtő, a tudatos kozmikus légzés, igazság, szent polaritás, életelv, a valóság társteremtője, jelenlét, a kommunikáció ereje, önfegyelem, egészséges szigor, spontaneitás, bölcs egyszerűség, a polaritások integrálása magunkon belül, szent polaritás, ihlet, lelkesedés, inspiráció

A mai nap a hullám hetedik napja, mely talán leginkább a befelé fordulást, a feltöltődést segíti elő. A szél napokon a kommunikáció adományai mutatkoznak meg leginkább, ugyanis a nap missziója nem más, mint a lélek kommunikációja, belső napunk kinyilatkoztatása. Most jó lehetőség kínálkozik a szellemmel való kapcsolatfelvételhez. Felsőbb énünk segít minket, de ne azt várjuk, hogy majd megoldja helyettünk a problémákat. Nekünk, magunknak kell cselekednünk, belső intuícióinkra hallgatva.

Ez a párbeszéd, a feltárulkozás és a megértés napja, illetve felettébb alkalmas szituációk tisztázására. Légy lelkes és ihletett!

Galakitkus tónus, ami a dinamikus erőt adja:

7. A rezonáns tónus ••── =különleges erő, irányítja az összhangot, ösztönöz

A hullám középpontja, a hetes szám misztériuma: hét csakra, hét bolygó, hét sugár, a piramis hét lépcsője (a tudatosság hét összekapcsolt lépcsőfoka), energetikai feltankolás, az erővel való feltankolás ideje, csatlakozás az univerzális energiahálózatra,.

http://majanaptar.csillagmag.hu/2013/09/01/09-02-kin-4/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok