2013. szeptember 1., vasárnap

Szeptemberi - Varázstábla

Szeptember – Földanya Hava

Szerző: Manita - nevedbenasorsod.hu / kerekegeszember.hu

A Varázstáblában a hónap minden napját rezgéseire bontva láthatod  :)  A megjegyzések a sorsszámra vonatkoznak, arra, hogy milyen sors vár arra a dologra, amit az adott napon elindítottál. A kulcsszavak közül, bármelyiket behelyettesítheted a számokhoz, nem csak azt az egyet, amit én beírtam !

A  :)   jelzi külön a teremtő napokat, amikor lehetőséged van a mesterszámok rezgéseit felhasználni a saját terveid elindításához, megvalósításához. A kulcsszavakat itt is megtalálod http://nevedbenasorsod.hu/varazstabla/a-varazstablahoz-tartozo-kulcsszavak


Szeptemberben 11 Teremtőnap (a 22.e ezek közül tripla energiájú, hiszen az őszi napéjegyenlőség is erre a napra esik ) + a Telehold és az Újhold energiái hatnak ránk a legintenzívebben :)

Földanya Havában, megmunkáljuk Önmagunkat, hogy az új magok termékeny talajra találjanak :)

Az Önvizsgálat ideje, amikor a saját nagyszerűségünk felszínre hozásával elindulunk a bölcsesség felé :) A bölcsek nyugalma, a belső egyensúly elérhető, a szeretet alapú cselekedetek, gondolatok, elindításával, mások segítésével.(amikor leesik a tantusz, hogy mekkora és milyen hibákat követtél el eddig és lehetőségedben áll a rosszul sikerült dolgaidat, kapcsolataidat, elengedni vagy megújítani úgy, hogy tudatosan nem követed el újra azokat a hibákat!) A feltételnélküli szeretet ideje, ami belőled indul ki és visszatér hozzád, pont olyan iramban, ahogyan Te, önmagad és mások felé kisugárzod :)

Szeptember szemfelnyitó tanulsága: Minden benned van és ami segít neked ezen a héten, ebben a hónapban az, HA MINDEN veled megtörténő dolgot a saját belső világod tükrének, kivetülésének látsz! Ez a TE világod, ezt képes vagy megváltoztatni – olyanná formálni, amilyennek szeretnéd :) …és ezután, majd a belső változásod megmutatkozik a külső világodban is :)

Szeptember 1. vasárnap – A szeretettel gyógyítás, megértés, az „igazságokra rádöbbenés”ideje

2. hétfő – Pénznap :) a belső hang meghallgatásával, hosszú távú, jó döntéseket hozhatunk, karrier, jogi ügyek és anyagi dolgok területén is.

3. kedd – 4db szeretet rezgés is van a mai nap képletében, tehát törekedj a cselekedeteidet, gondolataidat, érzelmeidet is a szeretet hullámhosszára hangolni és meghozni a döntéseidet életed minden területén!

4. szerda – Teremtőnap :) Munka és alkotás ideje (de csak ha szeretettel teszed, akkor kezdj bele!)

5. csütörtök – Újhold – A változtatás napja, az intuíciódra hallgatva kezdj bele valami új dologba, amit eddig nem mertél megvalósítani.

6. péntek – Teremtőnap :) – A szeretet, szerelem és a boldog, gyümölcsöző, kapcsolatok megteremtésének, elkezdésének ideje :)

7. szombat – Teremtőnap :) A szív és a lélek meggyógyításának és a munkában lévő hosszú távú tervek elkezdésének ideje.

8. vasárnap – A tanulással, fejlődéssel, önfejlesztéssel, elért pénzügyi döntések ideje (csak a szeretettel meghozott döntéseid hoznak sikert!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok