2013. november 5., kedd

Enyészet Hava - November

Szerző: Manita nevedbenasorsod.hu / kerekegeszember.hu

Novemberi Varázstábla
A Varázstáblában a hónap minden napját rezgéseire bontva láthatod  :)  A megjegyzések a sorsszámra vonatkoznak, arra, hogy milyen sors vár arra a dologra, amit az adott napon elindítottál.
A kulcsszavak közül, bármelyiket behelyettesítheted a számokhoz, nem csak azt az egyet, amit én beírtam !

A  :)   jelzi külön a teremtő napokat, amikor lehetőséged van a mesterszámok rezgéseit felhasználni a saját terveid elindításához, megvalósításához.
A kulcsszavakat itt is megtalálod http://nevedbenasorsod.hu/varazstabla/a-varazstablahoz-tartozo-kulcsszavak


November a legerősebb TEREMTŐ hónapunk, hiszen a 11-es mesterszám, mindennap hatással van a saját teremtőerőnkre :) Tehát, 31 teremtőnap, melyből 8, dupla teremtőerővel bír!!!

Mindent meg tudunk valósítani, ha TISZTA szívvel kezdünk neki :) Harag, gyűlölet, fájdalom és félelem nélkül! A megbocsátás, elengedés, a lelkünk tisztán tartása alapfeltétel!
Segítség ez a hónap, minden dolgod elkezdésében, befejezésében, az önbizalom és a hit megteremtésében :) Az önfelfedezés és az önmegvalósítás ideje :)

Legfontosabb rezgései: tehetség, teremtés, kreativitás, győzelem, tudatosság, életerő és az önbizalom :) Ezeket mind egytől-egyig elérheted, uralhatod és felhasználhatod a jövőd jobbá teremtéséhez!

November 5. kedd – A tervezés ideje, ami után elindíthatsz egy hosszú távú sikeres munkát vagy kapcsolatot. Nagyon fontos, hogy ez a siker, csak akkor valósul meg, ha le is zárod azokat a dolgokat, kapcsolatokat, amik eddig nem vittek előre! Két vasat most nem tudsz a tűzben tartani!!

6. szerda – Változások, változtatások az alkotással, önfejlesztéssel, a művészi kibontakoztatásoddal kapcsolatban…de ide tartozik még a szerelem és minden más kapcsolatodban előforduló szívbéli döntés szükségessége is!

7.-8. csütörtök- péntek – Elengedheted a függésben tartó dolgaidat és Te is meghozhatod a döntést, hogy nem manipulálod ezentúl a környezetedet :) Szembesülhetsz olyan élethelyzetekkel, melyben úgy érzed majd, hogy minden összedőlt, amit eddig igaznak gondoltál… de a keserűség közepette, gondolj arra, hogy milyen jó, hogy ez most kiderült…és nem 1-2 év múlva „hullik le a szemedről a fátyol”

9. szombat – Pénznap :) A szeretettel megvalósított bőség ideje (hiszen ebben az évben az anyagi hasznot is csak azok a dolgok fogják bevonzani, amelyek a szívedben születnek!)

10. vasárnap – A bölcs teremtés ideje :) Amikor már nem követed el a múlt hibáit és minden teremtéseddel másoknak is jót szeretnél, nem csak magadnak. A megbocsátással, megsokszorozhatod a benned lévő Teremtőerőt!

11. hétfő – Dupla Teremtőnap :) Az ismétlődő helyzetek, kapcsolatok fogságából kilépve egy TELJESEN új életet kezdhetsz élni! Hallgass a belső hangodra és megbocsátással, hálával tekints a már elmúlt dolgokra majd cselekedj Önmagadért! A „tiszta lappal” indulás ideje :)

*********************************************************************************
Van már naptárad 2014-re? Nincs? Akkor gyere kukkantsd meg az ajánlatunkat. Melyben én is részt veszek mint szerkesztő! Kattints és ismerkedj meg ezzel a csodás Kalendáriummal, melyet már harmadik éve indítunk útjára!

2014 A Jövő Legendáriuma - Üzleti és Ezoterikus Kalendárium telis tele jó tanácsokkal!
Még pár hétig ELŐRENDELÉSI áron! 3000.- Ft- ért a  tiéd, ha hamar leadod a rendelésed! Utána már csak 4300.-Ft-ért kaphatod meg!

http://kerekegeszember.hu/naptar-rendeles/

*********************************************************************************

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok