2013. december 26., csütörtök

Valódi fényünk...


Pár napja tapasztalhatod azt, hogy reggel azzal ébredsz, hogy "rosszalkodik a torkod. Felszakadások, torok-köszörülés, és közben nincsen mellé más tünet, tehát pontosan tudhatod, hogy nem megfázás.

Erőteljes torok-csakra oldásokban van részünk, a rezgések fonodása folyamatosan visz minket Valódi Fényünk vállalása felé, és ehhez elengedhetetlen a kommunikációnk megváltozása.

Az elme egyre inkább megpihen a szívben, és egyre inkább a szív-csakra válik életünk irányító központjává. 
Az Új Föld tudatosságában a torok-csakra is a szívtől kapja az irányító impulzusokat, a kommunikációnk alapjává a szív energiája válik. 
A mostani torok "rendetlenkedésben" folyamatosan szakadnak fel azok a letapadások, melyeket hátrahagytak a nem szívből született szavaink, mondataink, illetve a bennrekedt szív-szavak.

Ahhoz, hogy a szív tudjon életünk irányító központjává válni, így például a kommunikációnk vezetőjévé is, nagyon helyre kell tenni a saját magunkhoz való viszonyunkat.

Ha attól tartok, hogy mások nem fogadnak el, nem fognak szeretni, akkor állandóan kontrollálni fogom azt, hogy mennyire őszintén vállalom magamat. 

Ha szeretem és elfogadom magamat olyannak, amilyen vagyok, akkor vonzom azokat, akik pontosan így akarnak engen, ahogy vagyok. Önmagunk szeretete és elfogadása nélkül nehéz tisztán kommunikálni, és egyáltalán élni az életet.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok