2014. február 2., vasárnap

FEBRUÁR - Társak, Lélektársak, Élettársak, Üzlettársak...

Február – Társak, Lélektársak, Élettársak, Üzlettársak…


Februári Varázstábla


A Varázstáblában a hónap minden napját rezgéseire bontva láthatod  :)  A megjegyzések a sorsszámra vonatkoznak, arra, hogy milyen sors vár arra a dologra, amit az adott napon elindítottál. A kulcsszavak közül, bármelyiket behelyettesítheted a számokhoz, nem csak azt az egyet, amit én beírtam !

A  :)   jelzi külön a teremtő napokat, amikor lehetőséged van a mesterszámok rezgéseit felhasználni a saját terveid elindításához, megvalósításához. A kulcsszavakat itt is megtalálod http://nevedbenasorsod.hu/varazstabla/a-varazstablahoz-tartozo-kulcsszavak

Ritkán írok ilyet, de ez egy „furcsa” hónap lesz :) Újhold nélküli… Januárban és márciusban is kétszer (volt) van Újhold—úgyhogy februárra nem jut egy sem :) Teremtőnapból is csupán négy van – igaz, hogy az egyik dupla teremtőerővel bír + a Telehold áldásos hatásait élvezhetjük ebben a rövidke hónapban.

Jó hír, hogy 3 dupla pénznap lesz :) (8, 17 és 25.-én)

Lélek éve – lelki társak hónapja… vagyis a bennünk lévő folyamatok letisztításának ideje—olyan vízválasztó féle, a lélek számára. Nagyon fontos időszak, hogy megtaláljuk a belső hangunkat (és hallgassunk is rá) győzzük le a bennünk lévő kettősséget… ami valljuk be, igen nehéz feladatnak tűnhet. Hab a tortán, hogy a „Titkok Könyve” megnyílik és olyan dolgok, élethelyzetek válnak egyértelművé, amitől eddig féltünk vagy remélni sem mertünk. Ezért írtam az elején, hogy „furcsa” hónap lesz :) Nagy lelki megpróbáltatások csak azokra várnak, akik a kapott, megtudott, eddig fátyollal takart dolgok biztos tudatában sem hallgatnak a lelkükre, és csak ragaszkodnak az eddig felépített életükhöz, teóriákhoz – de nem hajlandóak azok elengedésére, átértékelésére…

A Lélekhidak már januárban elkezdtek nyílni- hogy a párok, lelki társak, megtalálják egymást – de mint írtam az előző posztban, a lélek fricskái továbbra is tréfákat űznek azokkal a keresőkkel, akik önmagukat sem hajlandóak megismerni- csak nagyon AKARJÁK megtalálni a lélekpárjukat.

Ha már kinyíltál – akkor NE akard —hanem hagyd el az AKARÁST és vedd észre a saját teljességedet – amit kisugárzol és bevonzza a párodat az életedbe :) És NE az elvárásaid vezessenek, hogy biztos, az lesz, aki szépeket mond vagy rózsacsokrot küld… Mert ilyen is lesz biztos – ( erre is nyitott vagy és bevonzod) – befelé figyelve észre fogod venni, ki az, aki kiegészít. (ez pedig tuti nem az, aki azt adja, amit AKARSZ)

Ahogy a tavalyi szív évében sem lehetett figyelmen kívül hagyni a szeretetet, önszeretetet, teljesség érzését—ezt most sem lehet! Ha nem szereted a tested, a lelked, a hibáidat vagy a függőségeidet is tagadod, hogyan is találhatnál valakit, aki elfogadja ezeket benned – ha magad sem tudod??

Nem azt kell megtalálni, aki piedesztálra emel—és csak a jót látja benned- hanem aki elfogadja a rosszat is — de–ezt előbb magadnak kell elfogadnod, felismerned és szeretned önmagadban!

Kapcsolatok mennek szét, alakulnak át vagy újulnak meg. Lesz sírás-rívás és örömkönnyek áradata is a Világban :)

Februárban a lélek megérzi a Létezés Értelmét :) vagyis a szeretetteli kapcsolatok fontosságát, az izzó vággyal készülő dolgok, munkák, tervek, életerejét… és meglátja mindenben és mindenkiben, hogy ő is ugyanazt érzi-e vagy sem, amikor közösen csinálnak valamit. A munkában, üzletben, szerelemben és minden másban is.

Kiderülnek a kapcsolódások és az egymás-és önáltatások… Sok veszekedés, depresszió alapja a „farsangi maskara” ami most lehullik. Persze ha látod, hogy minden összedőlt- és te tovább akarod játszani az eddigi életedet—akkor megteheted… de nem érdemes, mert a pofonok és a leckék, csak jönnek-jönnek tovább az életedbe.

Befelé figyelés ideje, hiszen minden kérdésedre a válasz benned van. De ha, önmagaddal vagy másokkal haragban vagy és nem vagy hajlandó a megbocsátásra, az elengedésre, önszeretetre, szeretetre –akkor nem is fogsz egy hangot sem hallani, válaszokat kapni, odabentről! Ha az átkozódás, pletyka, harag, sértettség, bosszú, önmarcangolás, önbüntetés, energiái lefoglalják a mindennapjaidat, akkor a lelked, a belső hangod, a lélektársad, rezgéseit nem fogod észrevenni.

Ha ragaszkodsz a játszmáidhoz, drámáidhoz, terveidhez, kapcsolataidhoz, amikor azok csak a fejedre nőnek – és nem visznek előre, akkor időszerű a változás és a befelé fordulás.

Egyéni szinten, a lélek mindig jelez, ha rossz irányba mész – csak vedd észre a jeleket – mert most ebben a hónapban erősödnek.

Ki vagyok? Merre tartok? Mit, miért teszek? Miért ezekkel az emberekkel vagyok?

Amikor nincs válasz semmire, de érzed hogy ez így NEM JÓL VAN, akkor, ez a felismerés indítja el a változást – és ez már az átalakulás, a lélek felé fordulás :)

Merre vinne a lelked? Mit csinálnál, kivel, izzó vággyal?

A lelkekről dióhéjban—és itt nem az egóról, a való világban mutatott érzésekről, érzelmekről, cselekedetekről beszélek, hanem a lelkünkről, a belső hangunkról, amit annyira – de annyira elnyomunk magunkban –így meg nem élve (sose) a test-lélek-szellem hármasságát, vagyis a valódi Teljességet önmagunkon belül.

Női lélek

A női lélek lát :) Előre meglátja a párját, a kicsi magban a fát. Segít, tanít, szóval, önként és nem nyomulva. Hitet és biztonságot ad, másoknak és önmagának is. A női lélek választja a férfi lelkét, bízik és kitart. Nem nevel, nem okoskodik, nem akarja felnyitni a szemét semmilyen igazságra. Elmondja, aztán hagyja hogy a férfi megérezze – akár életek múlva is. Vár. Megmutatja a valódi arcát, a hibáit, a függőségeit, a rosszabbik énjét. Elfogadja, ha nem fogadják el. Vár tovább. Úgy szereti a másik lelkét, mint önmagát. Elengedi ha kell, de mindent odaad, amiből a férfi töltekezni tud. A női lélek tudja, hogy férfi lelkek akkor születnek meg igazán, amikor a női odaadás boldogságát megkapják. Az odaadás jutalma, a Férfi megszületése a Nő által.

Férfi lélek

Célokat állít. Lép egy irányba, cselekszik. Ha fél, akkor is cselekszik. Sokszor kitér, eltéved, feladja… de amikor félelem van benne újra lép egy irányba. Amikor nem tudja a célt, nem tudja hogyan lesz—akkor is lép.

Figyel és lát. Látható a lelke, megmutatja, kirakja. Nem keres, nem akar elvenni, birtokolni, csak önmagát adja. Tudja hogy a nő választ és ez ijesztő számára. Kockáztat, hogy kigúnyolják, ha önmagát adja. Nézi, látja, hogy a női lélek milyen hibákat mutat meg magából. Vív önmagával.

Ha beengedi a női lelket, akkor mindenhová, a legsötétebb titkokba is. Befogadja a saját lelkébe. Ez az Egység :) A két lélek egységétől lesz egyértelmű a férfi célja.

És nem fordítva!

Alapok

Szeretet=Figyelem

Biztonságot adó ítélet mentes beszélgetés. Semmi más csak: elfogadom, ahogy megnyílik és felvállalja önmagát…

Közös út

A nő odaadását befogadja a férfi és ezzel megszületik az Egység.

Az Egységben:

A női lélek sorsa a férfi és ajándékba megkapja a célt

A férfi lélek ajándéka a nő és sorsa az egyértelmű cél felismerése.

A Nő odaadja magát és a Férfi befogadja őt – pont fordítva mint a fizikai világban :)
A kapcsolataink addig működnek, míg mindenki felvállalja Önmagát.
A nő mennyit ad önmagából és a férfi mennyire mutatja meg a lelkét.
Mennyire érzik biztonságban magukat önmagukban és egymásban.

A lélek szerelmeskedése :)

Bárhol, bármikor, bármilyen távolságból.

Egy szó, egy gondolat, egy álom elindíthatja. Egység, egyenlőség érzése, bizalom, hit és persze szeretet kell hozzá :)

Egy másik ember lelkét, bármikor átengedheted magadon, ha megidézed gondolatban (meditációban, félálomban) Kérdéseket tehetsz fel, ötleteket kaphatsz, szeretgetheted, megsimogathatod a testét-lelkét is, gyógyíthatod a betegségeit, lelkét… ha EGYEK vagytok, egyenlőek, ha van benned bizalom magadban és a másikban is…és persze a hit, hogy bármikor megérintheted a szereteteddel… :)

A fizikai szerelmeskedés is ilyen a lélekpárok közt :)

Tökéletes eggyé olvadás a test-lélek-szellem szintjén az elfogadó szeretetben :)

2011-ben írtam egy tanulmányt a spirituális pénzről, ebből egy rövid idézet :)

Üzlettársak választása lélekszinten – az anyagi világ sikereiért

Vonzás egy közös dolog érdekében. Közeledés majd megmérkőzés. Felvállalni, hogy melyik szerepért, pozícióért harcolsz. Mit vállalsz és mit kapsz érte. Fogaskeréknek lenni egy szerkezetben. Önállónak lenni, hogy működjön minden egyszerre. Megbízni mindenkiben, hogy teljesíti amit vállalt, amilyen pozíciót kiharcolt magának – és megfizetni a munkáját. Egymás kiegészítése, segítése, egy időben, egy célért. (mint a három testőrben :) )

Félelem és érdekalapon NEM működik. Bizalom nélkül, nincs üzlettárs. Ha eltörik a bizalom, nincs többé közös cél. Változtatni kell, új társ kell.

Az üzlettársak megmérettetnek, megharcolnak, egymással, a saját részükért és a saját felelőségükért. A vezető mindig a legjobb kell legyen. Mindig a legerősebbet kell válassza. Harc nélkül nincs bekerülés. A vezető választ és nem pedig a vezetőt válasszák vezetővé. Az üzleti egységben, nincs egyenlőség, mindenki a saját erejéhez képest vállalja a feladatot, a vele járó felelősséget és az anyagi megtérülést. Mindenki tesz, cselekszik, előrelép és együttműködik. Nincsenek erőfölények, mindenki a legjobb a saját területén.

Hmmmm :)

Szóval, mit dalol, mit súg, a lelked?

Közeledik a lélekpárod? Hallod Őt? Nyitott vagy?Február 1. szombat – Valami elkezdődik :) Valami amivel sok karmikus kapcsot is le tudsz tenni – ha cselekszel… elengedsz, megbocsátasz, szeretsz :)

2. vasárnap – Teremtőnap :) -  Erős belső késztetések, hangok, álmok, színek illatok, emlékek… mind-mind a társak, a béke, felé terelnek (ha hagyod)

3.-4. hétfő – kedd – Lezárás és elengedés ideje. Az új dolgok, csak akkor férnek a testedhez-lelkedhez, ha a régi salakot kiteszed, kipakolod. A női és férfi energiák megütköznek önmagunkban – alakul az egyensúly közöttük… de ezt is Neked, az egódnak kell hogy engedélyezze… hogy a megengedés állapotába kerülj…

5. szerda – Változások a kapcsolatokban és persze a lelkünkben is… ha Te kezdeményezed a közeledést vagy a szakítást, akkor Te irányítod a „sorsod”

6.-7. csütörtök – péntek – A szívbéli döntéseid segítenek a helyes irányba kerülni, hogy elérd a boldogságot, de ehhez el kell engedned olyan régi teóriákat, berögződéseket, falakat—amiket Te magad állítottál a saját „védelmedre” Az igazság megismerése, néha fájdalmas- de szükséges az előre haladásodhoz, a gyógyuláshoz.

8. péntek – Dupla pénznap :) – Az igaz dolgok vezetnek el a sikerhez, anyagi bőséghez, az üzletben és a kapcsolatokban is.

9. szombat – Bölcsesség, magunkba nézés ideje. A lélek súg, a szeretet árad (ha adod és elfogadni is tudod) és meglátod a napocskát a sok szenvedés után :)

10. vasárnap – Elindulás, cselekvés, varázslatos alkotóerő ideje. Bármire képes vagy, hogy elindítsd vagy újra indítsd!

11. hétfő – Dupla Teremtőnap :) – Ne másokat akarj megváltoztatni a teremtőerőddel, hanem önmagad áramoltasd… A TITKOK feltárulásának ideje – álmokban, meditációban eléred a titkos tudást… de a te titkaid is ugyanígy elérhetőek :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok