2014. március 23., vasárnap

Átadom - Veres Kriszta

Mi lenne, ha tényleg elhinnénk hogy Isten, azaz az erő, amely egy mindenki számára áldott rendben tartja a dolgokat tényleg létezik? Mi lenne, ha elhinnénk, hogy a mindennapjainkat ez az erő irányítja? Mi lenne, ha elhinnénk, hogy ez az erő szeret minket és törődik velünk? Mi lenne, ha elhinnénk, hogy megpihenhetünk?…Ver a szívünk, a tüdőnk lélegzik, hallunk a füleinkkel, a hajunk folyamatosan nő. Nem kell létrehoznunk mindezt, mert egyszerűen csak történik. A bolygók keringenek a nap körül, a magokból virág lesz, az embrióból gyermek, és ehhez nincsen szükség a mi segítségünkre…Engedhetjük, hogy az erő, ami létrehozza a virágokat irányítsa a mi életünket is, vagy tehetjük ezt saját magunk…Az univerzumot irányító erőben való bizalom a hit…Hit az, hogy elhisszük az univerzum a mi oldalunkon áll és tudja mit csinál.” (Marianne Williamson)

Marianne Williamson ugyanebben a könyvében (Visszatérés a Szeretethez) arról is ír, hogy azokban a dolgokat adjuk át könnyebben Istennek megoldásra, melyek kevésbé fontosak nekünk, ahol kevésbé kötődünk az eredményhez. De, ami nagyon fontos, ahol nagyon szeretnénk látni a vágyott végkifejletet, ott bizony mindenképpen mi akarunk irányítani, és csak a saját erőnkben bízunk. Pedig ezeken a területeken lenne legfontosabb, hogy rábízzuk magunkat és a helyzetet, arra a mindent összetartó Erőre, amit nevezhetünk Istennek is.

Vannak helyzetek, amiknek változása nagyon-nagyon fontos lenne nekünk, mert már jó régen bele vagyunk ragadva, újra és újra lefutjuk vele a megszokott, de nem jóleső köröket. Ezekben a helyzetekben jókat tudunk erőlködni, pedig szemmel létható, hogy nagy szükség lenne arra, hogy átadjuk megoldásra az Isteninek, hiszen saját erőből, eddig sem mentünk semmire.

Ha el is jutunk odáig, hogy megérik bennünk a szándék arra, hogy az Isteni kezébe helyezzük a dolgokat, akkor sem mindig tudjuk, hogy hogyan tegyük ezt.

Ha szeretnél ebben segítséget kapni, akkor szeretettel ajánlom figyelmedbe ezt a négy meditációt:

“ÁTADOM” Meditációk

A Húsvéti energiában küldöm neked azt a négy meditációt, melyek gyakorlásával választhatod a mindennapokban azt, hogy átadd az irányítást az Isteninek, hogy behívd az Istenit olyan helyzetekbe, amikben eddig te erőlködtél sikertelenül.

A négy hanganyag kedvezményes díja 1600Ft, ha a megrendelésed és befizetésed április 1-ig megérkezik.

TOVÁBBI KEDVEZMÉNY! Az “Átadom” Meditációk és az “Isten tenyerében” Online Kurzus együttes részvételi díja csak 2600Ft, ha a megrendelésed és befizetésed április 1-ig megérkezik.

JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!

Szeretettel,

Veres Kriszta

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok