2014. március 3., hétfő

Összhang - Harmónia

Az összhang vagy harmónia- jelenjen meg az élet bármely területén- , elégedettséget hoz, és azt az érzést, hogy évezzük azt, amiben éppen vagyunk.

Most már az orvostudomány is kezdi elismerni azt, amit a meditációban és a jógában már több ezer éve tudnak:

Minél többször használunk egy információt illetve a hozzá tartozó idegsejt hálózatot, annál több új idegsejt alakul ki benne.

Miért fontos ez? Minden gondolkodásmódra ez érvényes, a pozitívra és a negatívra is. Minél erősebb egy gondolat, annál több neuron fogja azt támogatni az idegrendszeredben.

Ha az az alapvető meggyőződésed, hogy beteg vagy, és ezt a gondolatod sokszor ismételgeted, akkor az ezt a gondolatot támogató idegsejtek alakulnak ki az idegrendszeredben. Ha azt gondolod, hogy egészséges vagy, akkor a szervezeted ezt a gondolatot fogja támogatni új idegpályák kiépítésével.

Nincs pénzed, vagy jó módban élsz? Magányos vagy, vagy melletted van a Szerelmed? Mind- mind egy gondolat, amit ha sokáig gondolsz, akkor a szervezeted kiépíti a gondolatokat támogató idegsejteket és idegpályákat.

A most következő hétvégén a meditáció és a jóga ősi bölcsességéből, és kimeríthetetlen tudástárából merítünk, hogy gyógyítsuk magunkat, és hogy karmesterként ÖSSZHANGBA hozzuk a szándékainkkal az érzelmeinket, gondolatainkat, a testünket és az idegpályáinkat.


Várunk szeretettel szombat délután a most induló Belső erő meditációs iskolába, ahol megtanuljuk, hogy miért fontos  a meditáció, milyen szakaszai vannak, hogyan segít az életed kiteljesítésében, és hogyan érdemes jól csinálni.

Tanulunk, játszunk, gyakorlunk és tágulunk önmagunk végtelen teljessége felé.

Jelentkezz most! A Belső erő meditációs iskoláról itt olvashatsz bővebben!
http://www.teljessegviraga.hu/workshopok/meditacios-iskola/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok