2014. november 6., csütörtök

Szerelmetes Kalendárium 2015!

2015. a Bőség és az Igazság éve, amikor az anyagi felett átveszi a szívünk az irányítást… háttérbe szorul a testi külcsín és előtérbe kerül a belbecs  :)

Az igazság, a karrier, az üzlet és a fellendülés éve, amit szervezéssel, az igazság kimondásával lehet bőségesebbé tenni… A szerelmi és magánéletünk is csak akkor virágzik, gyarapodik, ha a szeretetünk minősége, kapcsolataink megértése, átértékelése megtörténik… nem csak beszélünk róla, hanem éljük is a jót és a cselekedeteink is tükrözik a szavainkat…

Te milyen naptárt, kalendáriumot, szeretnél 2015.-ben??

25 szerkesztővel, szakértővel, összefogva, elkészítettük egy varázslatos, mindenkit érintő - szeretettel, szerelemmel, a boldogság elérésével foglalkozó Kalendáriumot, ha elakadtál volna a szerelem és párkapcsolat terén valahol a szomorúság vagy a magány útvesztőjében… 

2015 – Szerelmetes Kalendárium

ELŐRENDELÉSE még tart  :)

Ebben a Naptárban nincs semmi ami erkölcstelen, ami tilos és olyan sincs ami hizlal :)

Mondd csak, érdekel? 

A különleges négyzet alakú forma kiemeli a megszokottból – ez NEM tucatáru!


Egyedi Kalendárium, mely nap mint nap, inspirációt ad, a boldog párkapcsolat megtalálásához, újra felfedezéséhez, a problémáink megoldásához. 
Érdekességek, jó tanácsok, szívet-lelket melengető gondolatok gyűjteménye, benne van mindaz a szeretetenergia, amivel készítettük Neked - és valahol egy darabka belőlünk is 

Különleges számmisztikai meglepetéssel készült minden naptári napja – amelyben személy szerint kiszámolhatod, hogy milyen rezgésekkel születtél, és ezek a rezgések miben erősítenek –és milyen tanulási feladatokra hívják fel a figyelmed, hogy megtaláld a helyed a jelenben, a 2015-ös év bármely napján...

Naptártulajdonosként, személyes útmutatást kapsz, hiszen minden napra kiszámolhatod, hogy mik lesznek a kiemelt sikeres napok…és persze azt is, hogy mikor nem szabad belekezdeni semmibe... !

Én ebben a témában írok benne: Növényi Afrodiziákumok, vágyfokózók!

Mérete, 17x17cm és 450 oldalon értékes információkat találsz benne, csodás vörös-bordó betűkkel .Azért, mert a vörös-bordó a vért, az életerőt, az energiát, a kezdeményezést, a cselekvést, az erotikát, az eleganciát, a gazdagságot, és az érettséget is szimbolizálja.

A 17 szám, a hosszú távú sikerek elérését jelenti és a kitartást, amivel megvalósítod a céljaidat.

A négyzet alakú forma, a négy elemet szimbolizálja –és a szilárd alapokat az élethez. A teremtett, érzékelhető világ teljességét, tökéletességét és harmóniáját  A földi, anyagi világ megértését, egy jobb élet megteremtését segíti!

Ajándékba is szívmelengetőbb érzés adni egy különlegességet  Ugye??

Mint látod, ez nem egy ezredik "naptár", hanem valódi, használható, könyv! 

Inspiráló, a szeretet áramlását segítő ötletek, praktikák összessége, ami a mindennapi élet „nehézségeire” ad megoldásokat, a boldogság újra megtalálásáig…

A hivatalos előrendelés még tart 
Az előrendelési ár a legkedvezőbb ár!

Pontosan tudom, ha még nem volt ilyen Kalendáriumod, akkor, nem szeretnél zsákbamacskát venni. 

Így most AJÁNDÉKBA adom, a 2014.-es Jövő Legendáriuma - Ezoterikus és Üzleti Naptár utolsó hónapjait, hogy TE magad is megnézhesd a napi tanácsokat, használhasd, ízelítőt kapj a naptárban rejlő lehetőségekről!

Nincs semmi átverés – ez valóban ajándék!

De ez a lehetőség csak most él! 

Azért adom ingyen, hogy megbizonyosodj, a Kalendáriumunk értékességéről, használhatóságáról.

Katt ide, írd be a nevem a „ki ajánlotta (Tóth Tímea - Timcsi GyógynövényKert)?” rovatba és töltsd le az e-bookot AJÁNDÉKBA !!


Szerintem most már mindent tudsz, amire szükséged lehet, hogy meghozhass egy remek döntést, mellyel megszerezhetsz magadnak, kedvesednek, barátaidnak esetleg üzleti cégajándéknak, egy ilyen különleges Kalendáriumot, ráadásul a legkedvezőbb áron!!

Ne halogasd a döntést, mert a kedvezményes ár, már nem sokáig elérhető, kattints, és rendelj még most!

http://kerekegeszember.hu/szerelmetes-kalendarium/ 

Szeretettel Tóth Timcsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok